Literatura infantil i juvenil

Torna al llibre anterior
Quan l'Abel comença a fer de cangur del Marc no s'imagina que el que havia de ser una feineta per guanyar una mica de diners es convertirà en una història que no podrà oblidar mai de la vida. Qui és el Marc, en realitat?
Sinopsi: 
L’Abel és un jove que fa de cangur del Marc. Al principi tot va bé i els dos connecten de seguida. Però al cap de poc temps, el nen comença a parlar d’una suposada vida anterior i de la seva família «d’abans», quan vivia en un poble de la costa. L’Abel, estranyat, ho explica a l’Aurora, la mare del Marc, però ella no hi dona importància i ho atribueix al fet que el seu fill té molta imaginació. L’Abel no queda tranquil, perquè el Marc li descriu detalladament la casa i el poble on vivia, els seus altres pares i avis, en diu els noms i assegura que ell es deia d’una altra manera... Però quan li parla d’uns fets tràgics que assegura que va viure, l’Abel s’obsessiona amb la història. El que no s’imagina és que aquella criatura a qui en principi havia de cuidar per guanyar una mica de diners el deixarà trasbalsat per sempre més.
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Compra aquest llibre

Amazon
Casa del llibre
El Corte Inglés
FNAC
Abacus
Cercador de llibreries
PRIMERES PÀGINES

«Aquesta és la història, o el principi de la història: va passar aquí, a Barcelona, fa uns dies. Jo havia anat al Decathlon de la Diagonal, a comprar uns guants de ciclista.» (...)

Primeres pàgines

ACTIVITATS PER A L'ESCOLA

Aquest llibre disposa d'una proposta d'activitats per treballar i dinamitzar la lectura a l'aula

Veure les activitats

Cataleg: 
literatura

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari