Vacances al revés

Capgira les teves vacances i guanya una GoPro Hero 7 i un lot de llibres de Cruïlla valorat en 100 euros

Vacances al revés

Nens i nenes han fet un gran esforç aquest curs. A més d'haver d'aprendre moltes coses, aquest any s'han afrontat al repte d'haver de seguir les classes des de casa. I ho han fet genial!

Ara toca descansar. Retrobar-se amb la família i els amics. I recuperar forces per a un nou curs ple de noves coses per aprendre.

Sorteig #VacancesAlRevés

Igual que aquest curs, aquestes vacances també resultaran atípiques per a moltes famílies. Per això et proposem un sorteig en el qual podràs guanyar un pack format per:

  • Una GoPro Hero 7, perquè tinguis un record inoblidable d'aquest estiu.
  • Un lot de llibres de Cruïlla valorat en 100 euros, perquè els llibres són una gran forma de viatjar i descobrir altres llocs.

Per a participar has de:

  • Seguir del compte d'Instagram de Llegir Cruïlla.
  • Pujar als teus stories o feed una foto on aparegui un llibre de Cruïlla (pot ser un llibre de text, de vacances, de lectura...) al revés.
  • Etiquetar a @LlegirCruïlla per fer-nos saber que participes en el sorteig.
  • Utilitzar el hasthtag #VacancesAlRevés en la teva publicació.

Pots enviar tantes fotos com vulguis fins al 17 de juliol. El dia 20 ens posarem en contacte amb el guanyador per fer-li arribar el premi. Només poden participar residents en Espanya. [Bases legals]

Quaderns de vacances Cruïlla

Quaderns de vacances globalitzatsEls quaderns de vacances, repàs i reforç de Cruïlla són entretinguts, divertits i fan que els petits no s'oblidin dels coneixements adquirits durant el curs, i arribin al curs vinent amb la confiança suficient per afrontar-se a tot el que desitgin.

Pots triar quaderns globalitzats (repassen en un mateix quadern les àrees de Llengua, Matemàtiques, Coneixement del Medi i Anglès) o quaderns específics de Matemàtiques.

Coneix els nostres quaderns de vacances, repàs o reforç per a Educació Infantil, Primària o Secundària.

Afegeix un nou comentari

Top