Tornen la Tina i en Pop amb una nova aventura!

Acompanya'ls i et faràs un tip de riure!

La Tina i en Pop

Avui et volem presentar la nova aventura de la nena més trapella, la Tina, i el seu millor amic, en Pop: No vull anar a dormir!

No vull anar a dormir La Tina i en Pop s'ho passen d'allò més bé jugant a jocs, però arriba la nit i no volen anar a dormir. No els agrada que, quan es fa fosc, els facin recollir les joguines, posar-se el pijama, rentar-se les dents, i anar al llit. Per això decideixen no dormir i passaran la nit jugant. Però la son farà que l'endemà les coses no siguin tan divertides com esperaven.

Amb ells adquiriràs nous hàbits, nous aprenentatges, i tot sense parar de riure amb les seves ocurrències. Descobreix la divertida història al nou llibre: No vull anar a dormir! 

 

I si us ha agradat tot el que us hem explicat sobre la nova aventura d'aquests dos amics inseparables, la Mireia Vidal i l'Anna Baquero, l'autora i la il·lustradora, segur que us deixen amb ganes de saber-ne més amb aquest vídeo! 

Video la tina i en pop

Veure vídeo

Aquests són els altres llibres de la col·lecció de la Tina i en Pop, dos amics molts trapelles amb els quals els més petits reflexionaran sobre el seu dia a dia. Acompanya’ls i et faràs un tip de riure amb les seves aventures divertidíssimes!

Vull canviar de famíliaVull canviar de família!

A la Tina i en Pop no els agrada que els facin anar a rentar-se quan acaben de jugar. Per això decideixen buscar una família de bruts que els entenguin. Però, si la troben, també els explicaran un conte i els faran un petó abans d'anar a dormir?

Veure llibre

 

Vull les meves dentsVull les meves dents!

A la Tina li han caigut les dents del davant i no li agrada, perquè no pot mossegar les pomes, i la sopa se li escapa pel forat. A més, en Pop també en necessita, de dents, perquè no pot rosegar res. Per això se les empesquen totes per aconseguir que el ratolí s'emporti el regal que li ha deixat i li retorni les dents. Ah, i que en porti unes de noves a en Pop!

Veure llibre

 

Vull una àvia de conte! Vull una àvia de conte!

La Tina i en Pop van a veure l'àvia Teresa, que viu en una casa a la muntanya. Però ella no els fa jerseis de llana, ni galetes, ni els explica històries a la vora del foc. Per això, la Tina decideix buscar una altra àvia, una que sigui com les dels contes. Però, en trobarà cap de tan divertida i que l'estimi tant com la seva?

Veure llibre

 

Vull un pingüí!Vull un pingüí!

La Tina i en Pop busquen una mascota, però ni els gossos, ni els gats ni els canaris no els agraden. Al final decideixen que volen tenir un pingüí. Però cuidar un pingüí no és tan senzill com es pensen...

Veure llibre

 

Afegeix un nou comentari

Top