NOVETATS MARÇ: Un mes ple de noves aventures!

Aquesta primavera floreixen moltes novetats de Cruïlla!

Aquest mes de març aprèn noves melodies, troba dracs o fes ioga amb els dinosaures més divertits. Tot això i molt més a les novetats d'aquest mes!

koki

 

Us presentem el Koki, un conillet que els més petits de la casa acompanyaran en les seves activitats diàries: anar a l'escola, jugar amb ell al jardí o aprendre a fer servir l'orinal.

 

 

El petit pianista

La novetat més musical arriba amb "El petit pianista". El llibre inclou un piano perquè puguin aprendre noves melodies i composicions famoses de música clàssica de grans músics com Beethoven o Mozart.

 

 

 

Aquí sí que hi ha dracs

"Qui diu que els dracs no existeixen?" Això és el que va pensar el cavaller protagonista d’aquesta història quan va iniciar el seu viatge. El seu objectiu era demostrar que els dracs existien de debò. Fins i tot, tenia un mapa per poder trobar-los. Però, finalment, sembla que el cavaller no en descobreix cap, o potser no sap veure'ls...

 

 

Dino yoga

 

Al març també ens convertirem en alumnes a la nova escola juràssica de ioga! Els dinosaures ens ensenyaran a conèixer-nos millor i a canviar les actituds que no ens agraden a través del ioga i la meditació. Els dinosaures protagonistes ens ensenyaran que el ioga és un esport per a tota la família!  

 

 

N.O.R.M.A.L

I finalment, la N.O.R.M.A.L. torna a la càrrega en la categoria juvenil. Una versió revisada i actualitzada de la història de la Ru, una noia que té les coses molt clares i un somni que vol fer realitat sigui com sigui: marxar de casa i viure als Estats Units en un ranxo de cavalls. Ja està cansada dels seus germans que li fan la vida impossible i dels seus pares. Per aconseguir el seu somni, necessita diners, per aquest motiu decideix començar a buscar feina del que sigui.

 

 

 

  0-5 ANYS:

Koki comença l'escola

El Koki comença l'escola

Avui és el primer dia d’escola del Koki. Està molt content! Allà hi podrà explorar la classe, aprendre coses noves i fer molts amics. Un conte ple de solapes i mecanismes per als més petits de la casa.  

 

Koki fa servir l'orinal

El Koki fa servir l'orinal

Després de la migdiada, la mare del Koki li diu que ha arribat el moment de deixar estar el bolquer i fer servir l’orinal. L’orinal? El Koki en té moltes ganes! Un conte ple de solapes i mecanismes pels més petits de la casa!

 

Koki juga al jardí

El Koki juga al jardí

El Koki ha anat a jugar al jardí de la Mixa. Junts, es passen la pilota, persegueixen insectes, mengen maduixes... Que bé que s’hi està, al jardí! Un conte ple de solapes i mecanismes per als més petits de la casa.

 

Sobre la pista dels dinosaures

Sobre la pista dels dinosaures

Per què tenia punxes gegants  a la cua, l'estegosaure? Com s'ho feia el triceratops per defensar-se del tiranosaure? Quins eren els dinosaures més grossos? I els més petits? Un llibre amb 6 escenes amb figures desplegables per descobrir un munt de coses interessants sobre els dinosaures. També es desplega en una gran tauler de joc, perquè els lectors deixin córrer la imaginació.

 

El petit pianista

El petit pianista

Un llibre piano per tocar les melodies més boniques. Segueix els llums del piano i faràs música! Llibre que conté un piano de 9 tecles amb 3 possibilitats: escoltar les melodies, tocar-les seguint els llums o improvisar música.

 

Vull una avia de conte

3. Vull una àvia de conte!

La Tina i en Pop van a veure l'àvia Teresa, que viu en una casa a la muntanya. Però ella no els fa jerseis de llana, ni galetes, ni els explica històries a la vora del foc. Per això, la Tina decideix buscar una altra àvia, una que sigui com les dels contes. Però, en trobarà cap de tan divertida i que l'estimi tant com la seva?

 

Vull un pingüí!

4. Vull un pingüí!

La Tina i en Pop busquen una mascota, però ni els gossos, ni els gats ni els canaris no els agraden. Al final decideixen que volen tenir un pingüí. Però cuidar un pingüí no és tan senzill com es pensen...

 

 

Per molts anys Ramonet!

Per molts anys, Ramonet

El poni Ramonet està molt content perquè pel seu aniversari li han regalat una sella de muntar. Així podrà dur  a passejar, la seva mascota Scarlett. Però el dia que decideixen anar a córrer pel bosc, cau un gran xàfec i les coses es  compliquen.

 

  6- 12 ANYS

 

L'arma secreta de Lady Karamel

 

13. L'arma secreta de Lady Karamel

Els drac-elfs estan envaint el regne de l'Oest i han desruït el castell dels pares de la Bamba. I no només això, sinó que Lady Karamel sembla que té una arma secreta...

 

 

Supergatet i el club del cómic.2. Supergatet i el club del còmic. Perspectives

Torna el Club del còmic del Supergatet des d'una nova perspectiva! Els membres del club no es posen d'acord i cadascú vol dir-hi la seva en aquesta història. Aconseguiran deixar de barallar-se i treballar tots junts?

 

 

Aquí sí que hi ha dracs!Aquí sí que hi ha dracs!

El cavaller vol demostrar que els dracs existeixen, i ha aconseguit un mapa que ho demostra! En segueix totes les instruccions, busca els senyals... però no hi ha manera que trobi cap drac! O potser sí

 

 

 

Histôria d'una estafa3. Història d'una estafa

La Joana i l'Èric reprenen el seu blog per explicar que aquesta vegada són els seus pares els qui haurien d'estar castigats, castigadíssims, supercastigats... I és que, quan els dos amics van descobrir les intencions perverses d'uns delinqüents sense escrúpols, els pares no els van creure! Llavors es van haver d'empescar un pla esbojarrat per desemmascarar els criminals. Però, una mica més i no ho expliquen!

 

 

L'aventura dels Vallbona i els tretze mosqueters13. L'aventura dels Vallbona i els tretze mosqueters

En els seus viatges en el temps, els Forasters aquest cop apareixen al París del segle XVII, dominat per un rei que encara és un nen i el temible cardenal Mazasquieu. Per evitar una guerra entre França i Espanya hauran de fer un perillosíssim viatge fins a Moratalaz, en companyia dels valents mosqueters, i durant aquest viatge trobaran pistes sorprenents del seu propi passat.

 

Dino ioga

Dino ioga

Benvingut a l'escola juràssica de ioga! Aquí intentem conèixer-nos cada dia una mica millor i canviar les actituds que no ens fan sentir bé. Gràcies a les postures de ioga i meditació, transformarem les nostres dificultats en energia i força!

 

 

El llibre dels invents

El llibre dels invents

Els invents tenen la capacitat de canviar la nostra manera de viure. En aquest llibre descobriràs com, perquè i quan van sorgir alguns dels principals invents i avenços de la història de la humanitat, i les persones -des de científics de reconeixement internacional fins a joves estudiants gairebé anònims- que els van fer possibles.  

 

  JUVENIL

Una noia normalUna noia N.O.R.M.A.L.

La Ru té quinze anys, dos germans grans que li fan la vida impossible, un pare maniàtic, una mare xerraire compulsiva i dues amigues de l'ànima. I el Sami, el company de l'institut que està penjat per ella... La Ru només somia a tocar el dos de casa per viure en un ranxo de cavalls als Estats Units. Però, per aconseguir-ho, necessita diners, i per això decideix buscar feina del que sigui.

 

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Coneixes els tresors dels pirates?

Coneixes els tresors dels pirates?
Llegeix més

Novetats de Cruïlla pel mes de juliol 2022

Ja han arribat les novetats d’aquest mes!
Llegeix més

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!
Llegeix més

See all Posts

Top