Juny, un mes ple d’herois

Els Caçamalsons, Només per a ninges, Dan Dièsel i molt més, aquest juny a les novetats de Cruïlla!

Les noves aventures dels teus herois preferits arriben aquest mes a Cruïlla.

Aquest mes, els Caçamalsons viuran una nova aventura a Els guardians de la pedra en la qual voldran esbrinar per què hi ha persones que s'estan convertint en estàtues de pedra. Per això faran una visita a la misteriosa església, i descobriran unes gàrgoles esgarrifoses i tot de tombes buides. Què està passant?

El Capità Calçotets contra la Dona del Monyo Mutant és la nova aventura del Capità Calçotets. En Jordi i l'Oriol tenen problemes perquè amb la seva imaginació estan fent tornar boja la senyora Sugranyes, la seva professora. I és que l’han convertit en un personatge de les seves històries: la Dona del Monyo Mutant, una malvada dona amb una cabellera amb poders especials que, amb l’ajuda d’uns robots horripilants intentarà derrotar el Capità Calçotets i dominar el món. Creieu que ho aconseguirà?

En Dan Diesel torna amb un nou misteri per resoldre a L'enigma d'un altre món. Sembla que a Yellow Rock ha aterrat una nau extraterrestre i en Dan Diesel i els seus agents secrets hi aniran per descobrir què ha passat exactament. El Zarkov, un científic boig, i el seu robot guardaespatlles seran uns acompanyants molt divertits. És tot un misteri el que trobaran a Yellow Rock. I si troben algun alienígena?

A continuació, us deixem el llistat de totes les novetats d'aquest mes.

 

6-9 ANYS

5. Els guardians de la pedra5. Els guardians de la pedra

En Max Ferralla i els seus amics Caçamalsons descobreixen, esgarrifats, que diverses persones s'estan convertint en estàtues de pedra i decideixen esbrinar qué ha passat i com ho poden solucionar. Per això van fins a una misteriosa església on descobreixen unes gàrgoles esgarrifoses i tot de tombes buides...

 

 

5. El Capità Calçotets contra la Dona del Monyo Mutant5. El Capità Calçotets contra la Dona del Monyo Mutant

En Jordi i l’Oriol tenen tanta imaginació que fan tornar boja la senyora Sugranyes, la seva professora. I és que ara sí que l’han feta bona! Han creat la terrorífica Dona del Monyo Mutant, que amb l’ajuda de la seva cabellera de poders especials i d’uns robots horripilants vol derrotar el Capità Calçotets i dominar tot el món. Com s’ho faran, per aturar aquest monstre?

 

 

6. Roc Rocafort i el robot gegant contra les xinxes ximpletes de Saturn6. Roc Rocafort i el robot gegant contra les xinxes ximpletes de Saturn

Al Roc Rocafort i al robot gegant els espera un dia terrible: s'hauran de passar tot el dia jugant amb la cosina Rat. Però tot canvia quan el sergent Flatulent es disposa a envair la Terra i segresta la Rat. El podrà aturar, en Roc, abans no sigui massa tard? Una aventura que mostra la importància de l'amistat i del treball en equip.

 

 

4. El telèfon pirata4. El telèfon pirata

A la Li li han regalat un telèfon mòbil i està tan contenta que no fa cas de res ni de ningú. Sort que el seu pare li ha instal·lat un programa de vigilància perquè no entri allà on no toca. Però ni tan sols aquesta aplicació tan moderna pot evitar que acabi absorbida per l'hiperespai: un lloc molt llunyà i perillós ple de nens perduts. Només les ninges, amb l'ajuda del Senyor Moha, podran rescatar-la!

 

 

3. Entre les urpes d'en Barbagat3. Entre les urpes d'en Barbagat

Els gossos pirata acaben de trobar una ampolla a la platja amb un missatge del temible pirata Barbagat: està perdut en una illa i, qui el trobi, rebrà una gran recompensa. És una missió per als gossos pirata. El terror dels cinc oceans, la tripulació més salvatge de la història de la navegació! Una història en set capítols, un per cada dia de la setmana.

 

 

 

10- 12 ANYS

4. L'enigma d'un altre món4. L'enigma d'un altre món

El Dan (àlies Vertigen) i els agents secrets Marc i Sara (àlies Lizard i Orquídia) han de resoldre el misteri de Yellow Rock, un poble dels EUA on sembla que hi ha aterrat una nau extraterrestre. Aquest cop els ajudarà el Zarkov, un científic boig, i el seu robot guardaespatlles. Què s'hi trobaran, a Yellow Rock? Tornaran a enfrontar-se amb els Quatre Asos? Veuran algun alienígena de debò? 

 

 

 

6 – 12 ANYS

VVBL. Els desastres del TrotiVVBL. Els desastres del Troti

El Troti és un petit unicorn siberià que viu amb la família Mug (una família prehistòrica!) a casa de l’avi de la Mia, una nena que viu als nostres dies. El Troti no para mai de moure’s i sempre provoca algun desastre, però al final descobrirem que pot deixar de trotar i relaxar-se quan escolta les històries de l’àvia Uma.

 

 

VVBL. Els Mug, atrapats al móvilVVBL. Els Mug, atrapats al móvil

El Troti i la família Mug estan meravellats amb tots els invents que descobreixen a l’època actual: el mirall, les ulleres... i el mòbil! Quan comencen a remenar aquest aparell estrany i perillós, es pensen que els ha atrapat a dins. Al final, la Mia i el seu pare els explicaran que només han fet una foto, que és el millor invent del món per parar el temps!

 

 

VVT. L'Àlex i el Gandhi a MoçambicVVT. L'Àlex i el Gandhi a Moçambic

Els pares de l’Àlex són uns empresaris d’èxit, cosa que estaria molt bé si no fos que sempre estan de viatge. I en lloc d’emportar-se l’Àlex amb ells, el posen en internats de luxe molt avorrits. Sort que l’Àlex té ànima d’aventurer... I sort que el Gandhi, el seu gos, sempre està disposat a donar-li un cop de pota!

 

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Els llibres de Hervé Tulle

Els llibres de Hervé Tulle
Llegeix més

Com podem organitzar una biblioteca infantil

Com podem organitzar una biblioteca infantil
Llegeix més

La nova aventura de les Ninges!

La nova aventura de les Ninges!
Llegeix més

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!
Llegeix més

See all Posts

Top