Descobreix que succeeix a "L’hora dels mosquits"!

Una colla d’amics, una caixa del temps, misteris i moltes aventures a "L’hora dels mosquits"!

L'hora dels mosquits

Encara no coneixes la nova novel·la del Jose López, L'hora dels mosquits? Doncs no et pots perdre l'aventura que amaguen les seves pàgines.

Imagina't que quan tenies dotze anys els teus amics i tu vau decidir posar un objecte especial en una caixa i enterrar-la. Vau acordar desenterrar-la en deu anys, però les coses no van sortir com us esperàveu... Doncs això és el que els passa a en Nil, en David, en Guillem i la Mariona, els protagonistes de L'hora dels mosquits.

Aquesta colla d'amics sempre estiuejava al mateix càmping a la vora d'un llac i un any van decidir que cadascú enterraria un objecte especial per ell en una caixa perquè al cap de deu anys la poguessin obrir i rememorar els moments especials que havien viscut tots els estius. Però moltes vegades les coses no surten com les planeges, i això va ser el que els ha passat a ells. El que havia de ser una excursió per recordar els estius de la infantesa, es converteix en un malson terrorífic.

Si t'agrada llegir llibres que et facin tenir l'ai al cor, i t'emocionin pàgina a pàgina, L'hora dels mosquits és el llibre que busques. Una novel·la plena d'emoció, aventura i que tracta temes que potser mai t'havies parat a parlar amb ningú com, per exemple, la mort d'un ésser estimat.

L'hora dels mosquits

Veure llibre

Afegeix un nou comentari

Related Posts

10 històries per no passar por 

Unes festes sense por!
Llegeix més

Descobreix les novetats més esperades!

Llegeix més

Joves, aquestes històries son per vosaltres!

Ei, nois i noies! A Cruïlla també hi ha llibres per a vosaltres!
Llegeix més

Gabriel Bardala, Premi Gran Angular 2021

Gabriel Bardala, Premi Gran Angular 2021
Llegeix més

See all Posts

Top