Coneix les novetats del mes de Maig a Cruïlla!

Aquesta primavera coneix en Jep, els nous aprenentatges de l’Olívia i descobreix la nova aventura dels Futbolíssims!

Aquest més us presentem un nou personatge: en Jep, una guineu molt divertida que viurà grans aventures amb els més petits: visitaran una granja, veuran com en Jep acompanya als seus amics a dormir, l’ajudaran a construir una casa, i fins i tot, seran bombers per un dia.

La petita Olívia també torna aquest mes amb dues noves històries. A L'Olívia no vol anar a l'escola, la petita Olívia s’asseu en un banc decideix que no vol anar-hi, però gràcies a la història que l'àvia li conta canvia d'idea. I a L'Olívia no sap perdre, descobreix que no tot és guanyar o perdre, sinó que el més important és passar-ho bé jugant.

I finalment, arriben els Futbolíssims amb una aventura que els porta al Cerro de las Aguilas, on coneixeran la Nix, una noia que sembla que té poders màgics. El campionat passa a un segon pla quan la Nix demana ajuda als jugadors del Pla de Dalt perquè no la deportin. Un llibre que us farà veure la importància de l’ajuda humanitària.

Si vols descobrir aquestes històries i moltes més, a continuació tens la llista de les novetats del mes de maig!

Col·lecció Jep: 

JEP A LA GRANJA JEP FA UNA CASA JEP TOTHOM A DORMIR! Jep vol ser bomber 

Veure llibre    Veure llibre    Veure llibre   Veure llibre

Col·lecció Olívia: 

L'Olívia no vol anar a l'escola 

L'Olívia no vol anar a l'escola, s'estimaria més quedar-se a casa amb l'àvia. Pel camí, s'asseu en un banc i diu que no es mourà d'allà si no és per tornar a casa. Llavors, l'àvia li explica una història molt curiosa i l'Olívia canvia d'opinió.

Veure llibre

 

 

L'Olívia no sap perdre

L'Olívia juga al joc de l'oca amb la mare i l'àvia. Però quan perd una partida, s'enfada molt i se'n va a parlar amb l'avi, que li diu que ell no pot jugar mai perquè tampoc no sap perdre. A l'Olívia li fa pena l'avi i li proposa que jugui amb elles. El deixa guanyar perquè no s'empipi, i així entén que guanyar o perdre no té importància, el que compta és que jugant s'ho passen molt bé.

Veure llibre

 

Col·lecció Els Futbolíssims:

21. El misteri del Cerro de las Águilas

 

Els Futbolísisms són a Almeria per jugar un torneig de futbol internacional benèfic. Allà coneixeran la Nix, una nena misteriosa que no parla i que ha arribat al país clandestinament i que sembla que tingui poders mágics. Qui és? Què vol?

Aquest cop, el repte no será guanyar el campionat sinó aconseguir que no deportin la Nix i descobrir el misteri que l'envolta. Els jugadors del Pla de Dalt s'enfronten a un enigma amb fortes connotacions humanitàries.

Veure llibre

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Avui visiten el blog de Cruïlla les Princeses Drac

Avui visiten el blog de Cruïlla les Princeses Drac!
Llegeix més

La nova aventura de les Ninges!

La nova aventura de les Ninges!
Llegeix més

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!

Els dinosaures envaeixen Cruïlla!
Llegeix més

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?

Com demostraries que els dracs sí que existeixen?
Llegeix més

See all Posts

Top