Avui ens visita la Lulú

Coneix la Lulú, ella és com tu!

Bon dia a tots,

Soc la Lulú, avui estic al Blog de Cruïlla per presentar-me, però ja hem viscut moltes històries i moments importants junts. Amb Aquesta és la Lulú vaig començar a formar part de la família de Cruïlla.

A La Lulú va a l'escola us vaig ensenyar el meu primer dia d'escola. Al principi no volia anar-hi perquè em feia por deixar a la mare sola i no sabia si em faria amics... Però m'ho vaig passar molt bé i només sortir ja tenia ganes de tornar-hi.

Un altre moment molt important que vam viure junts va ser a L'orinal de la Lulú quan vaig començar a utilitzar l'orinal i per fi vaig deixar de fer servir bolquers. En aquest moment em vaig sentir com una nena gran. I com totes les nenes grans, a La roba de la Lulú vaig aprendre a vestir-me: a tancar cremalleres, fer llaços, etc.

I un altre moment molt important a la meva vida va ser quan va arribar en Pol, el meu germà petit. Tot va començar a La Lulú i el germanet cridaner; quan els meus pares van marxar a l'hospital jo em vaig quedar a casa de l'àvia, estava molt emocionada per veure'l, però també em feia angoixa no saber si seria una bona germana gran. A poc a poc n’he anat aprenent i ara l'estimo molt!

I si voleu jugar amb mi creant vosaltres les meves històries, ara podeu endur-vos a casa la nina de la Lulú.

Per continuar creixent i aprenent, aquí sota us deixo la meva col·lecció.

Un plaer!

Aquesta és la Lulú L'orinal de la Lulú La Lulú i el germanet cridaner

 La Lulú va a l'escola PACK LA ROBA DE LA LULU

 

Veure tots els llibres

Afegeix un nou comentari

Related Posts

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!

Descobreix les novetats d’aquest mes de setembre!
Llegeix més

El Koki, el teu nou amic de Cruïlla

El Koki, el teu nou amic de Cruïlla
Llegeix més

6 llibres imprescindibles de 0 a 5 anys per a la tornada a l'escola

6 llibres imprescindibles de 0 a 5 anys per a la tornada a l'escola
Llegeix més

Junts des del primer llibre!

Junts des del primer llibre!
Llegeix més

See all Posts

Top