• Notícies

dimarts, 5 gener, 2021 - 10:00

V Premi Docent de l'Any

V Premi Docent de l'Any

La Fundació Jordi Sierra i Fabra, amb la col·laboració de l’Editorial Cruïlla, convoca el V Premi Docent de l’Any.

Els docents sou el motor del sistema educatiu. Cada dia feu créixer milers d'alumnes, els ajudeu a desenvolupar el seu potencial i els seus valors

Amb la finalitat d'homenatjar l'aportació dels docents al conjunt de la societat, un any més us emplacem a participar al Premi Docent de l’Any que convoca la Fundació Jordi Sierra i Fabra, amb la col·laboració d'Editorial Cruïlla.

 

Qui pot participar

Qui pot ser el docent de l’any?

Aquest reconeixement està a adreçat a qualsevol docent en actiu o que ja no imparteixi classe, i que pels seus mèrits, hagi deixat empremta i s'hagi guanyat el reconeixement i l'estima a la comunitat educativa de centre on imparteix classe, actualment o en el passat.

 

Enviar la candidatura

Com hi podeu participar?

Poden presentar una candidatura al premi qualsevol persona, col·lectiu o entitat de Catalunya que tingui relació amb l’aspirant.

Les candidatures es presentaran mitjançant un formulari d’inscripció, en el qual caldrà facilitar les dades que s’hi demanen sobre el candidat la persona o entitat que el presenta, a més de les raons per les quals es mereix el premi.

En cas que es vulgui aportar documentació addicional que reforci o avali la candidatura, es podrà enviar per mitjà de correu electrònic, tal com indica a les bases legals del certamen.

Formulari per inscriure una candidatura

 

Fins quan es pot apuntar

Fins quan hi podeu participar?

Podeu proposar candidatures fins al dia 24 de juny del 2021.

El nom del guanyador es farà públic el 5 d’octubre del 2021, amb motiu del Dia Mundial del Docent.

Un jurat format per una persona representant de la Fundació Jordi Sierra i Fabra, una altra d’Editorial Cruïlla i un especialista en educació les valorarà i determinarà la persona guanyadora.

 

Premis

Premis

En honor del guanyador se celebrarà un acte públic d’agraïment i reconeixement a la persona i la seva trajectòria, organitzat per la Fundació Jordi Sierra i Fabra, en què hi podran assistir els promotors de la candidatura i tots aquells que li vulguin retre homenatge al guanyador.

  • El guanyador rebrà una distinció acreditativa durant l'acte públic d'agraïment. 
  • El seu centre (o l'últim centre en el qual hagi impartit classe) rebrà un exemplar de cadascun dels llibres de Jordi Sierra i Fabra del catàleg de Cruïlla i un lot de llibres de Cruïlla o SM valorat en 500€ per a la biblioteca escolar.

 

Fundació Jordi Sierra i Fabra

La contribució de Jordi Sierra i Fabra al conjunt de la bibliografia publicada destinada al públic infantil i juvenil és incommensurable, i fa que aquest autor sigui molt conegut en el món cultural i educatiu

A més d’escriure un nombre incomptable d’obres i de rebre més d’un centenar de premis i distincions, al llarg de la seva carrera ha promogut iniciatives per impulsar el talent d’altres com ara el premi Jordi Sierra i Fabra per a joves escriptors i el premio Marta de Mont Marçal adreçat a nous talents literaris femenins.

La convocatòria del Premi Docent de l’Any s’inscriu en aquesta voluntat de donar suport i reconèixer les aportacions de les persones a la societat o la cultura, en aquest cas, les que es fan des del món educatiu.

Jordi Sierra i Fabra va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya el 2018.

 

Més informació

 

 

Convoca la Fundació Jordi Sierra i Fabra, amb la col·laboració d'Editorial Cruïlla.

Logo de la Fundació Sierra i Fabra, i de Cruïlla

Top