• Notícies

dimecres, 20 novembre, 2019 - 11:30

IV Premi Docent de l'Any

Perquè canvieu històries i ens deixeu petjada...

Nena amb una pissarra al darrere amb dibuixos de l'espai i la frase "Perquè mestres i professors ens feu créixer..."

La Fundació Jordi Sierra i Fabra convoca el IV Premi Docent de l’Any, amb la col·laboració de l’Editorial Cruïlla.

Els mestres i professors sou el motor del sistema educatiu. Cada dia feu créixer milers d'alumnes, els ajudeu a desenvolupar el seu potencial i els seus valors. 

Amb la finalitat d'homenatjar l'aportació dels docents al conjunt de la societat, un any més us emplacem a participar al Premi Docent de l’Any que convoca la Fundació Jordi Sierra i Fabra, amb la col·laboració de Cruïlla.

 

Qui pot participar

Qui pot ser el docent de l’any?

Aquest reconeixement està a adreçat a qualsevol docent en actiu o que ja no imparteixi classe, i que pels seus mèrits, hagi deixat empremta i s'hagi guanyat el reconeixement i l'estima popular al seu centre o a la població on imparteix classe, actualment o en el passat.

 

Enviar la candidatura

Com hi podeu participar?

Per proposar la candidatura d'una persona només heu d'escriure un correu a l'adreça comunicacio@cruilla.cat i incloure-hi una carta de presentació on expliqueu per què creieu que aquesta persona hauria de ser docent de l'any.

No us oblideu d'enviar les candidatures amb l'assumpte "Per al IV Premi Docent de l'Any".

 

Fins quan es pot apuntar

Fins quan hi podeu participar?

Podeu proposar candidatures fins el dia 31 de gener del 2020.

Un jurat format per una persona representant de la Fundació Jordi Sierra i Fabra, una altra d’Editorial Cruïlla i un especialista en educació les valorarà i determinarà la persona guanyadora.

 

Premis

Premis

El nom del guanyador o guanyadora es farà públic durant el mes d'abril del 2020. En honor seu es celebrarà un acte públic d’agraïment i reconeixement a la persona i la seva trajectòria organitzat per la Fundació Jordi Sierra i Fabra en què hi podran assistir els promotors de la candidatura i tots aquells que li vulguin retre homenatge. Durant l’acte se li lliurarà una distinció acreditativa del premi. 

A més, l’últim centre en el qual el guanyador imparteixi classes, o n’hagi impartit en el passat, s’emportarà un exemplar de cadascun dels llibres de Jordi Sierra i Fabra del catàleg de Cruïlla i un lot de llibres de Cruïlla o SM per un valor de 300€ per a la biblioteca escolar.

 

Més informació

Descarrega les Bases del IV Premi Docent de l'Any

Logo IV Premi Docent de l'Any

 

 

Convoca la Fundació Jordi Sierra i Fabra, amb la col·laboració de Cruïlla.

Logo de la Fundació Sierra i Fabra, i de Cruïlla

Top