• L'educació ens mou

Nena mira unes il·lustracions dibuixades sobre ella

Arribem a aquest món sent una pàgina en blanc, amb tot per fer, tot per escriure. Aquest relat de la nostra vida dependrà de molts factors, però no hi ha dubte que els capítols seran diferents segons qui ens guiï, ens inspiri, ens ensenyi.

En aquesta petita metàfora de la vida, amb poesia i imatges, posem veu a un infant que ens interpel·la a mostrar-li un camí que el converteixi en una persona capaç de transformar la societat.

A Cruïlla volem acompanyar-lo. Ajustar-li les ales. Donar-li les paraules. Posar motor a la seva barca.

Perquè a Cruïlla l'educació ens mou
QUÈ FEM I PER QUÈ HO FEM

Som un agent cultural i educatiu amb un model empresarial propi i diferencial, que té com a objectiu contribuir al bé comú.

Cruïlla és part del Grup SM, que pertany a la Fundación SM. Des de la Fundación SM els beneficis de l'activitat empresarial de tots els països en què el grup és present es destinen a programes culturals i educatius, amb preferència pels col·lectius més vulnerables.

COM HO FEM

Volem acompanyar la comunitat educativa en el seu procés de transformació cap a l'escola del futur. El nostre projecte educatiu aposta per l'educació integral i l'aprenentatge per a la vida que contribueixi a formar un alumne feliç, global i compromès.

Grup de nens somrient

Oferim serveis, formació i recursos a la comunitat educativa en els quals la innovació aporta qualitat i resultats pedagògics, potenciant les possibilitats que ofereix la cultura digital per afavorir l'educació personalitzada.

Els nostres eixos d'actuació són:

  • el respecte i la valoració de la diversitat
  • la innovació amb sentit
  • la valoració de l'escola com a motor social de transformació

En l'àmbit cultural apostem per una literatura infantil i juvenil d'alta qualitat literària i enfocament lúdic, que fomenti el gust per la lectura i transmeti uns valors humans, socials i culturals que ajudin a millorar el món que ens envolta. 

Top