• Edèn Revola

Edèn Revola

Edèn

Descobreix Edèn, el nostre nou projecte de Religió per a Primària, Secundària i Batxillerat.

Cruïlla i a PPC apostem per un nou projecte que situa la persona al centre de l’educació. Edèn és el títol d’aquest projecte de Religió Catòlica per a Educació PrimàriaEducació Secundària i Batxillerat, que hem desenvolupat en el context del nou currículum prescrit per la Comissió Episcopal per a l’Educació i Cultura.

Què inspira aquest nou projecte educatiu, Edèn?

El projecte es fonamenta en el concepte d’educació integral que ens proposa el papa Francesc i que es resumeix en el fet de conèixer-se un mateix, conèixer el propi germà, conèixer la creació i conèixer el fet Transcendent:

La descurança en l’afany de conrear i mantenir una relació adequada amb el veí, envers el qual tinc el deure de la cura i la custòdia, destrueix la meva relació interior amb mi mateix, amb els altres, amb Déu i amb la Terra. Quan totes aquestes relacions són negligides, quan la justícia ja no habita la Terra, la Bíblia ens diu que tota la vida està en perill.

Papa Francesc
Laudato si' 70

Materials d’Edèn Primària

Et facilitem els catàlegs i altres documents descarregables que et permetran aprofundir en l'enfocament pedagògic d'Edèn.

Materials d’Edèn Secundària

Et facilitem els catàlegs i altres documents descarregables que et permetran aprofundir en l'enfocament pedagògic d'Edèn.

 mostres digitals

Consulta les mostres digitals i, a més a més, podràs veure un petit tast de les situacions d'aprenentatge, la guia del mestre, les programacions d'aula i les rúbriques d'Edèn. 

També podràs fer-li un cop d'ull a l'entorn digital o demanar una presentació personalitzada a l'assessor educatiu de Cruïlla que atén el teu centre perquè et presenti el projecte al detall.

Mostres digitals

Descobreix la presentació d’Edèn a Ciento Volando

Al mes de març, SM i Cruïlla vam celebrar el congrés virtual d’educació Ciento Volando. Et deixem el vídeo de presentació d'Edèn, sota el guiatge del nostre assessor pedagògic d’Edició Religiosa Antonio Roura.

Top