Notícies

34a edició de La Setmana

La Setmana del Llibre en Català

Del 2 a l'11 de setembre torna una nova edició, la 34a, de la Setmana del Llibre en Català a l'avinguda de la Catedral de Barcelona. Aquest any, La Setmana compta amb 150 expositors que ocupen un total de 4 quilòmetres de prestatgeries de llibres en català i una mostra de 500 capçaleres de revistes i premsa comarcal i de proximitat.

A més d’oferir l’oportunitat de veure la major mostra de literatura catalana, La Setmana proposa a lectors de totes les edats un nodrit programa d’activitats dedicat a incentivar la lectura: xerrades, presentacions, signatures, recorreguts literaris... així com tallers, conta-contes, animacions i més activitats per als infants.

Dins del programa d’actes, destaca, a l’equador de La Setmana (el dia 7) el lliurament del Premi Trajectòria que otorga La Setmana i que aquest any rebrà la traductora Ana Casassas, en reconeixement a la traducció com una feina important per fomentar la lectura en català.

La Setmana del Llibre en català és l'esdeveniment cultural que, en celebrar-se a principis de setembre, marca l'inici d'un "nou curs" literari. L'esdeveniment permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes, donant visibilitat al llibre i a les publicacions periòdiques en català. També compta amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l'accés a la cultura. La mostra posa l'accent en facilitar l'accés als fons editorials, alhora que és un espai per presentar les darreres novetats i oferir eines de foment i recomanació lectora.

Font de la fotografia: La Setmana del Llibre en Català Flickr

 

Cruïlla a La Setmana

Dissabte 3 a les 17:15
Contes per fer la Mona
Conta-cotes explicat per Montse Romagosa (Escenari 3)

 

Més informació

La Setmana del Llibre en Català

Col·lecció Contes per fer la mona
El llop carregat de mocs
La llegenda del drac que dormia i roncava