Preguntes freqüents

1. Puc enviar una obra per a que l'editorial n'estudiï la publicació?
2. M'interessa comprar un llibre vostre i no el trobo. On el puc trobar?
3. Treballo en un mitjà de comunicació. Com puc contactar amb vosaltres?
4. Vull posar-me en contacte amb un autor o un il·lustrador.
5. Puc enviar una presentació de serveis o el meu curriculum perquè valoreu la meva candidatura per col·laborar o treballar amb vosaltres?
6. Estic buscant les activitats, materials i solucionaris d'un llibre de text o un quadern i no hi són. On els puc trobar?
7. Sóc usuari de llibre digital i tinc dubtes sobre com l'he d'activar o bé una incidència tècnica.

 


1. Puc enviar una obra per a que l'editorial n'estudiï la publicació?

Si has escrit una obra literària o tens una proposta editorial ens la pots enviar a través d'aquest web. Utilitza el formulari de la secció 'Atenció al client'. Recorda't de marcar el departament de 'Publicacions' en el camp de destinatari i adjunta un arxiu amb la teva obra. Si us plau inclou a l'arxiu el teu nom i les teves dades de contacte.

Els departaments de publicacions de l'editorial, tant de literatura infantil i juvenil com de publicacions escolars, realitzen una lectura i valoració de totes les propostes que rebem. En cas que es consideri d'interès publicar-la en alguna de les col·leccions de Cruïlla, ens posarem en contacte amb tu.

^ Puja


2. M'interessa comprar un llibre vostre. On el puc trobar?

Consulta la secció 'Catàleg' de llibres de literatura infantil i juvenil i utilitza cercador de llibreries per trobar-ne una de propera. 

Si ets llibreter/a i detectes algun error en la informació que tenim de la teva llibreria o bé no la trobes, si us plau posa't en contacte amb nosaltres.

Tots els llibres inclosos al catàleg web de Cruïlla són a la venda. Si busques un llibre en concret i no el  trobes és possible que estigui en procés de reedició o bé que recentment s'hagi declarat obsolet o s'hagi descatalogat. Si es troba en procés de reedició, el podràs trobar normalment a les llibreries al cap de poc temps. Si el títol és obsolet o descatalogat és possible que el puguis trobar en biblioteques o llibreries de vell.

Si tens dubtes sobre si un dels nostres llibres és a la venda o no, ens pots escriure a través del formulari de contacte de la secció d''Atenció al client'.

^ Puja


3. Treballo en un mitjà de comunicació. Com puc contactar amb vosaltres?

Envia'ns la teva consulta a través del formulari de contacte de la secció d''Atenció al client'. En el camp de destinatari, marca el missatge com a 'Premsa'; d'aquesta manera et podrem atendre amb més agilitat.

Si necessites imatges en pot trobar en l'apartat de 'Sala de premsa'. També les pots aconseguir descarregant la coberta d'un títol concret. Busca'l amb el cercador general o a través de la secció 'Catàleg' del web. Des de la fitxa del llibre pots descarregar la coberta.

^ Puja


4. Vull posar-me en contacte amb un autor o un il·lustrador.

Com a editorial no et podem facilitar dades personals de cap autor o il·lustrador. No obstant això, molts autors i il·lustradors disposen de web personal o de perfil propi en xarxes socials la qual cosa et facilitarà posar-t'hi en contacte.

Si ets mestre/a o professor/a d'un centre educatiu i vols concertar la visita d'un autor o d'un il·lustrador a l'escola, si us plau posa't en contacte amb el teu comerial perquè t'informi de les condicions. Si no saps qui és el teu comercial, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari que trobaràs a la secció d''Atenció al client'. En el camp de destinatari, marca el missatge amb l'opció 'Atenció al client i comercial' i la farem arribar al teu comercial perquè es posi en contacte amb tu.

^ Puja


5. Puc enviar una presentació de serveis o el meu curriculum perquè valoreu la meva candidatura per col·laborar o treballar amb vosaltres?

Adjunta'ns el teu CV i presentació a través del formulari de la secció d''Atenció al client'. En el camp de destinatari, marca 'Recursos Humans', d'aquesta manera tindrem en compte la teva candidatura en possibles processos de selecció.

Si el que t'interessa és fer-nos arribar una proposta de col·laboració editorial o bé fer-nos arribar una obra perquè en valorem la publicació, adjunta la informació adreça-la al departament de 'Publicacions'. Recorda't d'incloure-hi el teu nom i dades de contacte perquè puguem contactar amb tu.

^ Puja


6. Estic buscant les activitats, materials i solucionaris d'un llibre de text o d'un quadern i no hi són. On els puc trobar?

Alguns dels llibres escolars de Cruïlla inclouen activitats i materials associats descarregables per a alumnes o per als mestres i professors.

Si ets mestre/a o professor/a trobaràs els materials didàctics al web Cruïlla Connecta (programacions, guia didàctica, diversitat, solucionaris, avaluació, etc.).
Si ets alumne/a trobaràs les activitats i materials didàctics al web www.alumnesprimaria.cruilla.cat (llibres del Projecte 3.16, Connecta 2.0 i Hola, Jesús);  www.alumneseso.cruilla.cat (llibres del projecte 3.16) i www.infantil.cruilla.cat (activitats interactives addicionals al projecte Coloraines).

D'altra banda, oferim en alguns cursos i projectes, l'opció de llibre digital en entorn personal per a mestres i alumnes (Moodle). Pots trobar més informació sobre l'oferta digital a la secció 'Catàleg' i al web www.cruilladigital.cat. També pots posar-te en contacte amb el comercial de cruïlla que visita el teu centre escolar. Si no el coneixes escriu un missatge a través de la secció 'Atenció al client' i marca l'opció 'Atenció al client i comercial' en el camp destinatari.

Si ets pare o mare i necessites solucionaris del quaderns, si us plau posa't en contacte amb nosaltres a través del formulari de la secció Atenció al Client.

^ Puja


7. Sóc usuari/a de llibre digital i tinc dubtes sobre com l'he d'activar o bé tinc una incidència tècnica.

Totes les llicències, tant la dels alumnes com la dels professors, s'han d'activar a login.educamos.sm, sempre que el centre no disposi d'una plataforma pròpia.

En cas de dubtes o d'alguna incidència, adreceu-vos al formulari i marqueu Suport Digital com a destinatari.

^ Puja