Pla Lector Construïm (Educació Primària - Cicle Superior)
 

5è curs - 1r trimestre


Leandre, el nen horrible
Anna Manso / Lluís Farré

De debò és lleig o és horrible, en Leandre?Potser sí, potser no. El que és segur ésque s’enamora d’una nena de la classe,es fan molt amics i plegats s’ho passenbomba fent de perruquers, investigant quipispa el diari de la mare i fent de modelsfotogràfics...

 
 
Mira la videorecomanació de l'autor
 
 

5è curs - 2n trimestre


El castell del doctor Franchini
Lluís Oliván / Bartomeu Seguí

En Guillem i la seva colla d’amics decideixenentrar al castell del doctor Franchini,un casalot que hi ha als afores del poble ion diuen que hi passen coses estranyes. Adins, en Guillem hi descobreix en Mamadou,un noi de Mauritània que busca el seugermà petit que fa dos anys que se’n vaanar de casa els pares.

 
 
Mira la videorecomanació de l'autor
 
 

5è curs - 3r trimestre


Brisca
Andreu Martín / Ramon Rosanas

Mentre passeja pel bosc, la Brisca, la gossetade la Paula, es perd. Passen els dies ila Brisca no torna. Alhora, per aquella zonaes comença a parlar d’una colla de gossossalvatges que ataquen els animals i lespersones. Pot ser que la Brisca s’hagi ajuntatamb aquesta gossada?

 
 
Mira la videorecomanació de l'autor
 
 

6è curs - 1r trimestre


La noia del temps
Eva Piquer / Marisa Morea

L’Iris està vivint una sèrie de canvis personalsimportants: una ciutat i una escola noves;les relacions de la mare; l’atracció per unnoi; els canvis de la pubertat... A la sevanova escola, els companys l’elegeixen perser la noia del temps al telenotícies de laclasse, i les prediccions que fa comencen afer-se realitat com per art de màgia...

 
 
Mira la videorecomanació de l'autor
 
 

6è curs - 2n trimestre


Lior
Núria Pradas / Tha

La incomprensió i l’odi dels humans hadestruït la civilització. Una nova societat,que rendeix culte a la força física i rebutjaels sentiments i la imaginació, domina elmón. Però encara hi ha persones que lluitenper retrobar la llibertat i la cultura. En Lior,un noi de dotze anys, es perfila com a futurlíder d’aquests dissidents.

 
 
Mira la videorecomanació de l'autor
 
 

6è curs - 3r trimestre


La pel·lícula de la vida
Maite Carranza / Iratxe López de Munáin

L’Olívia és una noia normal amb una mareactriu, un pare missing, un germà poruc, unesamigues llepafils... Però la crisi truca a laporta i el seu petit món s’ensorra per complet.Malgrat tot, l’Olívia se les empesca per tirarendavant i, gràcies al seu germà Tim, descobreixque a la pel·lícula de la vida tots podemescriure el nostre propi guió.

 
 
Mira la videorecomanació de l'autor