Pla Lector Construïm (Educació Primària - Cicle Inicial)
 

1r curs - 1r trimestre

El vampiret Draculet
Ponç Pons / Àngels Comella

El vampiret Draculet, que vivia amb els seuspares, un mussol i un vell fantasma en un castellabandonat, s’avorria molt. Per això, un diase’n va anar a córrer món i, en passar volantpel pati d’una escola, va descobrir que podiafer un munt de coses molt divertides.

 
 
Mira la videorecomanació de l'autor
 
 

1r curs - 2n trimestre

Maria Llufa
Carles Sala i Vila / Marta Montañá

La Maria Llufa és una marieta molt petanera.Un bon dia, tipa que els seus amics esqueixin, decideix que s’aguantarà els pets.Però al cap d’una setmana ja no pot més ifa un pet tan regròs que fins i tot perd els setpuntets de l’esquena ! I ara què farà? On s’ésvist, una marieta sense punts?

 
 
Mira la videorecomanació de l'autor
 

1r curs - 3r trimestre

La rateta i el gat burleta
Marc Donat / Pedro Rodríguez

El conte de la rateta que escombrava l’escaletael coneix tothom, petits i grans. Peròaquesta rateta té un grapat de pretendentsinimaginable: lleons, camells, periquitos...fins i tot un gripau de sang reial! Al final,però, tria el gat,i caldrà veure si la rateta hapres una bona decisió...

 
 
Mira la videorecomanació de l'autor
 
 

2n curs - 1r trimestre

Una revolta d’estar per casa
Núria Homs / Lluís Farré

La senyora Antònia i el senyor Gabriel volen vendre’sla casa perquè l’enderroquin. Però, llavors,la butaca de la sala s’instal·la a la banyera, totsels mitjons s’amaguen i per la xemeneia no parade sortir xocolata desfeta. Que potser pensavenque una casa amb tanta personalitat es deixariaenderrocar tan fàcilment?

 
 
Mira la videorecomanació de l'autor
 
 

2n curs - 2n trimestre

Un poble
Enric Larreula / Susanna Campillo

A una vall fèrtil, rica en boscos, pasturesi pesca, hi arriben un bon dia dues tribusdiferents. L’una s’instal·la al pla, vora el riu, il’altra, dalt d’un turó. Cada tribu va a la sevafins que en passa una de grossa i, llavors,les dues tribus s’hauran de posar d’acord pertrobar-hi una solució.

 
 
Mira la videorecomanació de l'autor
 
 

2n curs - 3r trimestre

La llista d’aniversari
Anna Manso / Gabriel Salvadó

La protagonista d’aquesta història és una nenaque comença a fer la llista del que vol que liregalin per l’aniversari. Ara bé, aquesta vegadaels pares li han posat una condició: han deser coses que no ocupin lloc. La nena els fa casperò, quan els ensenya la llista, gairebé cauende cul! Al final, acabarà reconeixent que haestat el millor aniversari de la seva vida.

 
 
Mira la videorecomanació de l'autor