Pla Lector. Recursos i propostes per a Educació Secundària (ESO)
 

NOU! Biblioteca d'aula ESO 2018-2019

Selecció de lectures recomanades per a la biblioteca escolar adreçades a lectors d'ESO

Llegir més

Fem un Booktrailer

Una proposta que va més enllà de les pàgines, una activitat per apropar els vostres alumnes a la lectura d'una manera motivadora!

Llegir més

Decora l'aula

Converteix la teva aula en una zona lectora. Et proporcionem elements que pots penjar o fer servir per crear un ambient lector.

Llegir més

Gran Angular

L'emblemàtica col·lecció juvenil renova la imatge i el logotip per apropar-se a un lector més actual i atraure l'interès dels joves.

Llegir més

Llibre del mes

Cada mes proposem idees per gaudir de la lectura a l'aula al voltant d'un títol seleccionat i d'una videorecomanació de l'autor.

Llegir més

Lectures Construïm

Selecció de lectures per complementar el projecte Construïm, projecte que situa els alumnes al centre de l'aprenentatge.

Llegir més

Lectures recomanades

Et proposem una acurada selecció de títols per a l'ESO per tal d'ajudar-te a fer que els joves s'interessin per la lectura. 

Llegir més

Animacions i fòrums

Us proposem l'organtizació de sessions d'animació sobre un llibre o bé trobades dels nois i noies amb l'autor del llibre que han llegit.

Llegir més

Tots Som Protagonistes

Una col·lecció de set llibres personalitzats en què els nois i noies de classe i els seus professors són els protagonistes!

Llegir més