Llibres de text

Torna al llibre anterior

CRD Alumne. Llengua catalana. 4 Primària. Construïm

Llibre digital

Autors:

Canyelles Roca, Anna, Ubach Dorca, Mercè, Gómez Nicolau, Montserrat

Il·lustracions:

Gubianas Escudé, Valentí, Llenas Serra, Anna
Versió digital del llibre Llengua catalana 4 Primària del Projecte Construïm, que inclou Entorn Personal de Treball amb recursos interactius i propostes didàctiques vinculades al treball dels continguts.
Sinopsi: 
CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu: GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d’Infantil fins a l’ESO. PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l’escolta activa i el diàleg constant amb l’escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l’educació davant les noves situacions socials. INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l’aula que reforcen l’enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l’escola i de l’èxit educatiu. COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials. Claus del Projecte CONSTRUÏM a Primària: COMPETÈNCIES BÀSIQUES Orienta cap a un aprenentatge eficaç fomentant la transversalitat dels continguts, la funcionalitat dels aprenentatges i l’autonomia de l’alumnat, a la vegada que els prepara per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior. INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES Introdueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, posant-les en relació amb les competències bàsiques, com a estratègia per atendre la diversitat a l’aula i a través d’un seguit de recursos audiovisuals i interactius allotjats enl’entorn digital. TREBALL COOPERATIU Presenta propostes de treball amb tècniques cooperatives a totes les àrees de cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat a l’aula, fomentant així l’aprenentatge entre iguals. ENSENYAMENT PROTEGIT Incorpora les estratègies i tècniques de l’Ensenyament Protegit, que fan el contingut acadèmic comprensible, significatiu i interessant per als alumnes a través de la presentació de models, organitzadors gràfics, vocabulari clau… PROJECTE DIGITAL Presenta un entorn virtual d’aprenentatge amb noves funcionalitats que situa la guia didàctica digital com a eix central de l’activitat docent, en diàleg constant entre el material imprès i els recursos web.
Índex: 
Unitat 1 ESTÀS D'ACORD QUE...? SOL TAMBÉ S’ESTÀ BÉ El correu electrònic. Els camps semàntics. El nom. La síl•laba Unitat 2 ESTÀS D'ACORD QUE...? LLEGIR ENS FA FELIÇOS La ressenya. Refranys i frases fetes. L’article. Essa sorda i essa sonora Unitat 3 ESTÀS D'ACORD QUE...? EL MÓN CANVIA El reportatge. L’adequació de les paraules. L’adjectiu. Els grups MB, MM, MP, NF i NV Projecte trimestral 1 L’AMIC INVISIBLE Unitat 4 ESTÀS D'ACORD QUE...? LA POR POT SER ÚTIL Les definicions. La formació de noms. Els determinants. La lletra hac Unitat 5 ESTÀS D'ACORD QUE...? CAL TENIR SENTIT DE L’HUMOR La narració. La formació d’adjectius. Els pronoms personals. Paraules amb B i V Unitat 6 ESTÀS D'ACORD QUE...? ENS HEM DE CUIDAR La poesia. La formació de verbs. El verb. Paraules amb G, J i X Projecte trimestral 2 UNA MALETA DE LLIBRES Unitat 7 ESTÀS D'ACORD QUE...? SOM EL QUE MENGEM La recepta. Els augmentatius. Els temps verbals. Paraules amb R i T finals Unitat 8 ESTÀS D'ACORD QUE...? ELS RECORDS ENS ACOMPANYEN L’article d’opinió. Els diminutius. Els adverbis. Els signes de puntuació Unitat 9 ESTÀS D'ACORD QUE...? VIATJAR ENS ENRIQUEIX El text expositiu. Sinònims i antònims. Les preposicions. L’escriptura del verb Projecte trimestral 3 FEM UN REPÀS DEL CURS Programació
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466138819
Codi: A159525
Projecte:
Construïm
Núm de Pàgines:
176
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari