Literatura infantil i juvenil

Torna al llibre anterior
En un barri, dues noies amigues són testimonis de l'atac mortal d'un grup de joves a uns immigrants. Els joves se n'adonen i no volen testimonis. La vida prendrà un altre rumb per a elles i per al barri.
Sinopsi: 
La Juana i la Rosa són dues amigues que veuen com el seu barri de sempre canvia: una mala mirada pot provocar una batalla campal, antics companys d'institut es rapen el cap i diuen que cal fer fora els immigrants... Accepten les coses com són o reaccionen? Un dia són testimonis d'un fet gravíssim i prendran partit, i la vida se'ls complicarà
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Compra aquest llibre

Amazon
Casa del llibre
El Corte Inglés
FNAC
Abacus
Cercador de llibreries
ACTIVITATS PER A L'ESCOLA

Aquest llibre disposa d'un quadern per treballar-ne la lectura a l'aula amb informació sobre l'obra, suggeriments i propostes d'activitats per treballar abans, durant i després la lectura. Pots descarregar-te aquí el fragment del quadern per als alumnes i per als mestres i professors.

Nivell recomanat: ESO Segon cicle

• Activitats per als alumnes
Recursos per als professors

Cataleg: 
literatura

Comentaris (4)

Hola Joana, el quadern no disposa de solucionari ja que les activitats que es plantegen són obertes i el que pretenen és que els alumnes reflexionin i observin la seva realitat propera i sàpiguen expressar-ho.

He llegit i accepto les Condicions d’ús i la Política de privacitat.

M'ha agradat molt el llibre. Com podria obtenir el solucionari?

He llegit i accepto les Condicions d’ús i la Política de privacitat.

Benvolgut Manel, sentim que el llibre no t'hagi agradat ja que és un títol molt venut de l'editoral. Per a que t'ho passis bé llegint et convidem a triar una lectura que t'agradi més. La pots buscar al nostre web, fes servir els filtres del cercador per veure els títols que responen al tipus de llibre que t'agrada. Una molt bona manera de trobar llibres del teu gust és adreçar-te a una llibreria de confiança o a una biblioteca, allà et podran guiar i aconsellar llibres segons les teves preferències. Gràcies pel teu comentari.

He llegit i accepto les Condicions d’ús i la Política de privacitat.

no m'ha agradat gens

He llegit i accepto les Condicions d’ús i la Política de privacitat.

Afegeix un nou comentari