Literatura infantil i juvenil

Torna al llibre anterior
Una altra aventura de la família Vallbona
Sinopsi: 
De l'autor i l'il·lustrador dels Futbolíssims, una nova sèrie d'humor: Els Forasters de Temps. Què hi fa un noiet d'onze anys enfrontant-se a més de cent soldats assassins? Per respondre us hauria de parlar una mica del castell de Sobrevent, del bosc Maleït, del Reial Orde dels Cavallers i dels Dracs Adormits. No estic pas boig. Jo sóc de Badia del Vallès, on hi ha uns edificis molt alts, però no hi ha arquers assassins, ni castells, ni boscos maleïts, ni dracs de cap mena. A hores d’ara, però, sóc molt lluny de casa.Sóc a... l'edat Mitjana... Una família normal i corrent en un viatge extraordinari pel temps.
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Compra aquest llibre

Amazon
Casa del llibre
El Corte Inglés
FNAC
Abacus
Cercador de llibreries
Cataleg: 
literatura

Comentaris (3)

Hola Enrique, les aventures d'aquesta col·lecció es poden llegir de manera independent. El segon llibre de la col·lecció és aquest (L'aventura dels Vallbona i l'últim cavaller) i el tercer L'aventura dels Vallbona a l'Imperi Romà. Gràcies per fer-nos notar que no es visualitzen els nombres de la col·lecció, ho tindrem en compte en futures modificacions a la pàgina.

He llegit i accepto les Condicions d’ús i la Política de privacitat.

El meu fill esta fent la col.lecció i voldria comprar el 2on, però no s'indica en cap lloc quin és el 2on o el 3er ... podeu indicar quin és el segón de la col.lecció? Gràcies.

He llegit i accepto les Condicions d’ús i la Política de privacitat.

es molt divertit si tens de vuit a 12 anys jo l he llegit i m ha encantat i aixo que tinc mes de 14 anys el recomano molt

He llegit i accepto les Condicions d’ús i la Política de privacitat.

Afegeix un nou comentari