Animacions i fòrums
 

Gust per la lectura

Per treballar el gust per llegir dels vostres alumnes us proposem l'organtizació de sessions d'animació sobre un llibre o bé convocar una trobada dels nens i nenes amb l'autor del llibre que han llegit.

 
 
Per treballar el gust per llegir dels vostres alumnes Editorial Cruïlla us proposa un seguit d'activitats que us permetran organitzar sessions d'animació sobre un llibre o bé convocar una trobada dels nens i nenes amb l'autor del llibre que han llegit.
 
Aquests serveis estan subjectes a condicions de compra de llibres de l'editorial, al nombre de participants i a la disponibilitat dels animadors o dels autors i autores. Per fer l'activitat cal sol·licitar-la amb antelació al comercial de Cruïlla que visita la vostra escola.
 
 
 
 


Animacions lectores
 
Les animacions lectores estan relacionades amb la lectura d'un títol determinat. Estan pensades per fer abans de la lectura de manera que incitin l'interès dels alumnes per l'obra que llegiran o bé després de llegir el llibre.
 
A través de diferents llenguatges: la narració oral, l'expressió corporal o plàstica, la música o les titelles, les animacions introdueixen els nens i nenes en un argument a més d'estimular la seva imaginació a partir dels llibres.
 
  
 
 
 


Fòrums amb autors
 

Mitjançant la visita dels autors, els alumnes tenen l'oportunitat de trobar-se i parlar amb els creadors dels personatges i les històries de ficció que llegeixen durant el curs escolar.

Aquesta inciativa permet establir un diàleg directe i enriquidor entre els nois i noies i els autors, de manera que els alumnes coneixen el món de l'escriptura i la creació literària explicats de primera mà.
 
 
 
» Per a més informació consulteu amb el vostre comercial les condicions de l'activitat i la disponibilitat d'autors.