Tant se valen les dificultats o els anys... hi ha mestres extraordinaris que a tots ens fan millors

Per a ells, la Fundació Jordi Sierra i Fabra convoca el III Premi Docent de l’Any

Participa-hi i ajuda'ns a fer un homenatge a aquests docents

 

La Fundació Jordi Sierra i Fabra convoca, amb la col·laboració de Cruïlla, una nova edició del Premi Docent de l'Any amb la qual es pretén fer un reconeixement a la tasca que duen a terme molts docents que, per la seva dedicació, humanitat i professionalitat, deixen empremta als seus alumnes i en els seus entorns educatius. 

La majoria de persones coneixem o hem tingut algun mestre o professor que s'ha guanyat l'estima popular al seu centre o a la població on imparteix classe, actualment o en el passat... Us emplacem a participar al premi presentant-nos la seva candidatura.

Com hi podeu participar?

Per proposar la candidatura d'una persona al millor docent de l'any només heu d'escriure un correu a l'adreça comunicacio@cruilla.cat i incloure-hi una carta de presentació on expliqueu per què creieu que aquesta persona hauria de ser docent de l'any.

No us oblideu d'enviar les candidatures amb l'assumpte "Per al III Premi Docent de l'Any".

Fins quan hi podeu participar?

Podeu proposar candidatures fins al dia 15 de gener del 2019.

Un jurat format per una persona representant de la Fundació Jordi Sierra i Fabra, una altra d’Editorial Cruïlla i un especialista en educació les valorarà i determinarà la persona guanyadora.

Premis

El nom del guanyador o guanyadora es farà públic el mes d'abril del 2019. En honor seu es celebrarà un acte públic d’agraïment i reconeixement a la persona i la seva trajectòria organitzat per la Fundació Jordi Sierra i Fabra en què hi podran assistir els promotors de la candidatura i tots aquells que li vulguin retre homenatge. Durant l’acte se li lliurarà una distinció acreditativa del premi. 

A més, l’últim centre en el qual el guanyador imparteixi classes, o n’hagi impartit en el passat, s’emportarà un exemplar de cadascun dels llibres de Jordi Sierra i Fabra del catàleg de Cruïlla i un lot de llibres de Cruïlla o SM per un valor de 300€ per a la biblioteca escolar.

 

 

 

Convoca la Fundació Jordi Sierra i Fabra, amb la col·laboració de Cruïlla